SpaBoy - Saltvannsystem

Automatisk testing og kontroll av vann

Vårt automatiserte vannbehandlingssystem, Spa Boy, representerer det viktigste fremskrittet innen boblebadteknologi på mange år. I stedet for å stole på upraktisk og unøyaktig manuell testing og tilføring av rensemiddel i spaet registrerer og opprettholder Spa Boy ideelle spavannforhold automatisk.

Ingen flere teststrimler, og slutt på upresis dosering av spavann med en serie kjemikalier - Spa Boy vil nøyaktig og problemfritt opprettholde perfekt klart og trygt spavann for deg.

Denne utrolige teknologien bruker sensorer av medisinsk kvalitet til å analysere viktige vannrenhetsparametere kontinuerlig, og basert på disse dataene styrer Spa Boy-systemet vårt integrerte saltvannsystem nøyaktig, og sikrer at rensemiddelnivåene holdes innen et absolutt optimalt intervall.

Hvis spaets pH-verdi blir litt ubalansert, vil Spa Boy varsle spaeieren (via betjeningspanelet på oversiden, appen og portalen myarcticspa.com) slik at dette forholdet kan rettes opp.

Spa Boy er ganske enkelt en revolusjon - og eliminerer det eneste virkelige problemet som gjenstår ved bruk av boblebad! Så det er bare å ta det med ro og nyte ditt Arctic Spa i fulle drag. Vannvedlikeholdet overlater du til din egen personlige Spa Boy!

 
  • Automatisk rensesystem
  • Brukervennlig app
  • Fås til alle Arctic Spas
  • Varsling på telefon
  • Ha full kontroll - til enhver tid!
  • Unikt produkt!

Trenger du hjelp med å velge riktig? Sjekk ut vår kjøpeguide!